#EdheTi RADIOIMMAGINARIA

#EdheTi RADIOIMMAGINARIA

RADIOIMMAGINARIA
0


Radioimmaginaria Edhe TiRadioimmaginaria flet te gjitha gjuhet e botës.Radioimmaginaria është e para dhë e vetmja rrjetë mediatike për adoleshentët nga 11deri ne 17 vjec.Jemi adoleshentë, duam të themi cfar mendojmë dhe kjo eshtë metoda më e mirë per ta bërë, për te transmetuar mendimet qe kemi ne kokë.Duhen imagjinatë, nje mikrofonë dhe #SytëLartë2012-2021(C) Radioimmaginaria

https://www.spreaker.com/podcast/edheti-radioimmaginaria--1941709